Dé specialist in huur en verkoop van kwalitatief hoogwaardige kledingrekken uit eigen fabriek
Nijverheidsweg 8,4731CZ Oudenbosch (NL)

Onze producten

Alle producten worden in onze fabriek geproduceerd van kwalitatief hoogwaardige materialen. Dat geldt voor onze transportrekken, vouwrekken, standaards voor kleerhangers, spiegelframes, garderoberekken, riemenrekken en natuurlijk het kledingrek.

Naast standaardmaten, kunnen alle rekken door ons ook op maat worden geproduceerd. De afwerking is poedercoating, verchroomd of electrolistisch verzinkt of een combinatie daarvan.

Hoftijzer Metaalwaren

Hoftijzer Metaalwaren is al meer dan 40 jaar bedreven in het produceren en verkopen van hoogwaardige metaalwaren waaronder kledingrekken, garderoberekken, riemenrekken. Voor het kopen èn huren van kledingrekken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van kwalitatieve metaalwaren.

Bent u geïnteresseerd in een toelichting of demonstratie op locatie? Geen probleem. Door de centrale ligging van Hoftijzer Metaalwaren is het voor ons mogelijk om zowel in Nederland als in België bij uw bedrijf langs te komen.

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u een bericht versturen via ons contactformulier of stuur ons een email. Bellen kan natuurlijk ook: (+31) 165 313 847  wij zijn 7 dagen van de week telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 22:00

Voor het huren van kledingrekken, kleerhanger standaards, paskamers en spiegelframes.
vanaf € 0,75 per dag

Simpel, eenvoudig in gebruik en zeer effectief.
vanaf € 39,00

In alle uitvoeringen, dubbele-, in hoogte verstelbare- en inklapbare kledingrekken.
vanaf € 72,00

Robuuste hollandse rekken die tegen een stootje kunnen, ervaar het zelf!
vanaf € 95,00

Robuuste garderobes. Leverbaar op ieder gewenste maat.
vanaf € 145,00

Alle prijzen excl. BTW